Оцет з коричневого рису має очищувальну дію, допомагає виведенню з організму шлаків і токсинів, сприяє схуднення.
Традиційний чорний оцет виготовлений із нешліфованого коричневого рису і широко використовується в Японії як харчова добавка. Виробляється в основному в префектурі Кагосіма, шляхом ферментації оцту протягом більше одного року у спеціальних глиняних горщиках. Для добавки використовують осад на дні судини, що містить високу концентрацію амінокислот, мінеральних речовин, органічних матеріалів тощо.
На сторінках своєї книги «Рисовий оцет» Того Куройва пише, що завдяки наявності багатьох амінокислот натуральний рисовий оцет є дуже ефективним цілющим засобом. Японські вчені визначили, що до складу цього продукту входить ряд незамінних амінокислот - лейцин, гістидин, лізин, валін, ізолейцин, фенілаланін та аргінін. В оцті містяться також різні вітаміни та мінерали, зокрема фосфор, кальцій та калій. Таким чином, ця популярна на Сході харчова добавка сприяє покращенню травних процесів та зміцненню захисних функцій організму, а також благотворно впливає на серцево-судинну систему та гормональний фон.
Дія товару:
- Збільшує циркуляцію крові;
- Ефективно стимулює обмін речовин;
- Регулює рівень цукру на крові;
- Регулює кров'яний тиск;
- Знижує холестерин;
- Стимулює гормональний фон кори надниркових залоз;
- Стимулює роботу імунної системи;
- Вбиває в організмі людини різноманітні види грибків, бактерій, вірусів (профілактика грипу);
- Стимулює роботу кишечника та усуває запори;
- Надає допомогу у засвоєнні кальцію;
- Стимулює спалювання жиру (допомагає у боротьбі з ожирінням)
- Потужний антиоксидант;
- Знімає втому;
- Зміцнює здоров'я серця, головного мозку, печінки;
- Полегшує симптоми менопаузи.
Протипоказання: індивідуальна нестерпність компонентів продукту. Вагітним і жінкам, що годують, перед початком прийому рекомендується консультація лікаря.
Курс на 20 днів, по 1 таблетці на день незалежно від їди.
Зберігати в прохолодному, темному місці далеко від прямих сонячних променів .