• Місо суп з ракушками Шіджімі

Місо суп з ракушками Шіджімі.

Це класична японська страва. У Японії його люблять їсти і на сніданок, і на обід, і на вечерю, а в ресторанах місо-суп часто подають безкоштовно, щоб саме з нього почати обід. Він чудово підходить, щоб принести його із собою на роботу, так що ви можете без проблем зробити місо суп на обід. Як приготувати суп суп?
Висипати в миску вміст пакета з сухими приправами;

Залити кип'яченою водою – японці радять 160 мл для насиченого смаку, але ви можете використати стільки води, скільки захочете;

Добре перемішати місо-суп та подавати гарячим.

М'ясо молюска містить цілу низку мікроелементів — від калію та селену до йоду, фтору, цинку та кобальту.

М'ясо молюска сприятливо впливають на серцеву діяльність, перешкоджає появі тромбів.

Суп корисний для тих у кого є проблеми із щитовидною залозкою

Гліцин, таурин та антиоксиданти, що містяться у молюску, нормалізують рівень цукру в крові, розчиняють холестеринові утворення на стінках судин, сприяють регенерації тканин печінки (у тому числі при гепатиті та цирозі), знімають інтоксикацію, виводять радіонукліди.

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!
    Погано           Добре

Місо суп з ракушками Шіджімі

  • 1
  • 40грн


Мітки: японський суп, японський місосуп, місосуп, вітаміни з японії, японська їжа, японські товари, японські продукти в україні, японські вітаміни україна, японські вітаміни дніпро, японські вітаміни київ, японські товари в україні, товари з японії україна, японські бади та японська косметика, японські витамини, японські вітаміни одеса, японські вітаміни рівне, японські витамини і добавки, японські біодобавки україна