Кунжутний японський соус (1л, 250мл) для овочевих страв, салатів, тофу та водоростей, локшини, рису та м'яса. Має приємний горіховий аромат і має густу консистенцію. Кунжутний соус містить корисні органічні кислоти, кальцій та антиоксиданти. Корисний для здоров'я та самопочуття.
Кунжутний соус можна подавати як дип або використовувати як заправку (дресинг) для різних овочевих страв. Він чудово поєднується з томатами, баклажанами, солодким перцем, а також водоростями, грибами, соєвим сиром тофу та будь-якими видами локшини.
Ароматний соус із обсмаженого кунжутного насіння має приємну кремову текстуру і надає їжі незабутній смак. Він зовсім не гострий, тому підійде навіть тим любителям азіатської кухні, які не можуть у великій кількості вживати червоний перець чи васабі.
Поєднання в соусі кисло-солоного та теплого горіхового присмаку надають стравам неповторного багатого смаку. Смак соусу дуже насичений, тому додавати його в страву треба трохи (чайними ложками). Однією літровою пляшкою соусу вистачає надовго, від 2-х до 4-х місяців (залежно від частоти використання та смакових пристрастей), зберігати краще в холодильнику, струшуючи перед вживанням
Кунжутний соус сприяє очищенню печінки та допомагає налагодити травлення. У поєднанні з овочевими стравами він допомагає схуднути, не позбавляючи організм необхідних йому поживних речовин. Регулярно присмачуючи їжу цим соусом можна позбутися вугрової висипки та інших проблем зі шкірою. Крім того, волосся стане міцнішим і сяючим.
Склад: вода, цукор, олія соняшникова, насіння кунжуту, соус соєвий (вода, соєві боби, пшениця, сіль, спирт етиловий), оцет рисовий, жовток яєчний, сіль, спирт етиловий, підсилювачі смаку та аромату (глутамат натрію, інозинат натрію) , кислоти (кислота молочна, кислота оцтова), соус рибний (риба, сіль, спирт етиловий), спеції, загусник (камедь ксантанова).
Кунжутний японський соус (1л)
- 1
-
900грн